خرید فایل پاورپوینت شکلات

مشخصات فایل برابر عنوان آن در مورد پاورپوینت شکلات می باشد.
کلمات کلیدی:شکلات,پاورپوینت شکلات,بررسی شکلات,پاورپوینت بررسی شکلات,تحقیق درمورد شکلات,دانلود مقاله شکلات,رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی,تاریخچه شكلات,تعریف شكلات,شكلات ساده,مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر,پنینگ

در 67 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



شكلات یكی از پر مصرف ترین مواد خوراكی جهان است. كافی است در نظر آوریم كه اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 كیلو شكلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كیلو كالری انرژی را تامین می كند. تركیب متوسط شكلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد چربی 5/32 درصد كربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 درصد.شكلات یك ماده مغذی است و به دلیل طعم لذت بخش آن در سایر فرآورده های مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.


تاریخچه شكلات

دانشمندان با آنالیز ظروف انسان هایی كه 2600 سال قبل زندگی می كردند به این نتیجه رسیدند كه انسان ها از آن تاریخ شكلات مصرف مینمودند. البته از نوع مایع شكلات. برای اولین بار در سال 600 میلادی قبیله سرخپوستان مایا در سرزمین های یاكاتان واقع در آمریكای جنوبی كشت كاكائو را آغاز كردند. همچنین پس از كشف امریكای مركزی توسط اروپاییان كشت و زرع درختان كاكائو در مكزیك توسط آزتك ها و در پرو توسط اینكاها شروع شد. رفته رفته دانه های كاكائو كه بسیار قیمتی بود و به عنوان پول در داد و ستد ها مورد استفاده قرار میگرفتند برای تهیه یك نوع نوشیدنی موسوم به شكلات نیز به كار برده شدند. دانه های پودر شده كه توسط سنگ های آسیاب خرد شده بودند را یا به حالت خمیری شكل در اورده و در كیك پزی استفاده می كردند یا با آب سرد مخلوط كرده و به عنوان نوشیدنی می نوشیدند. اغلب به این نوشیدنی مقداری وانیل ادویه یا عسل می افزودند و بعد آن را به شدت تكان میدادند تا كف كند.

كریستف كلمب جزء اولین كسانی بود كه مقداری دانه كاكائو را به همراه خود به عنوان سوغاتی به اروپا برد. اما در سال 1520 كمی بعد از فتح مكزیك توسط اسپانیا دن كورتس (Don cortez) نوشیدنی شكلات را به مردم اسپانیا معرفی كرد و در آنجا بود كه برای كمتر كردن طعم تلخ و غلظت شكلات به آن شكر اضافه شد. با این حال شكلات در بسیاری از نقاط اروپا تا سالیان سال ناشناخته ماند تا اینكه سرانجام در سال 1606 میلادی به ایتالیا و در سال 1657 میلادی به فرانسه راه یافت اما به دلیل قیمت بسیار گرانش تنها نوشیدنی مخصوص اشراف بود. در قرن 18 گیاهشناس بزرگ سوئد لینیوس به درخت آن نام درخت غذای خدایان لقب داد.یكی از مشكلات نوشیدنی شكلاتی چاق كنندگی بسش از حد آن به دلیل درصد بالای كره كاكائو در تركیبات شكلات بود. البته هلندی ها موفق شدند این مشكل را در نوشیدنی های كاكائویی با حذف بخشی از چربی برطرف كنند.در سال 1765 با تاسیس كارخانه شكلات سازی در ایالت ماساچوست امریكا تكنولوژی استفاده از كاكائو با شكلی تازه به قاره نو برده شد.


تعریف شكلات:

شكلات در واقع نوعی سیتم كلوئیدی است كه در آن فاز مایع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكیل می دهند.شكلات ها در دمای اتاق به حالت جامد می باشند ولی به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردند. دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در تركیب شكلات است كه كره كاكائو نامیده می شود. كره كاكائو در دماهای زیر 25 درجه جامد است و به هنگام تهیه شكلات با كاكائو و شكر تركیب می شود. نقطه ذوب این چربی تقریبا برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی كه با سایر اجزای تشكیل دهنده شكلات مخلوط می شود باعث می گردد كه تر كیب جدید به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یك مایع نرم و مطلوب و البته مطبوع می شود. علاوه بر این شكلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرینی است كه اكثر مردم ان را می پسندند.


شكلات ساده:

شكلات ساده حاوی مقادیر متغیر كاكائو و شكر و كره كاكائو و لسیتین و طعم وانیل است.حداقل مواد خشك كاكائو در شكلات ساده باید 30 درصد باشد و حداقل 12 درصد آن نیز باید مواد جامد خشك بدون چربی باشد.


شكلات تیره(تلخ):

این شكلات دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم غنی بوده و از تركیب انواع پودر كاكائو كه در دمای بالا بو داده شده كره كاكائو و شكر تهیه می شود.


مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر (mixing):

در ابتدا مواد اولیه را با میزان های معین بر روی باسكول به دقت توزین نموده و قبل از مخلوط كردن مواد با یكدیگر موادی مثل شكر و شیرخشكی كه دارای كریستال های درشت هستند را در آسیاب تا اندازه 30 میكرون ریز می نمایند و در مورد روغن ها كه اغلب از كره كاكائو و در مواردی از جانشین های آن مثل روغن های هیدروژنه نباتی و یا روغن مایع و جانشین های دیگر كره كاكائو مثل روغن پالم و روغن نارگیل استفاده می شود باید گفت كه در دستگاهی به نام دستگاه ذوب روغن كه از صفحات بسیار داغ تشكیل شده روغن ها بر روی آن قرار گرفته و با حرارت صفحات داغ ذوب می شوند.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

پاورپوینت نظریه تضاد لوئیس کوزر:پاورپوینت نظریه تضاد لوئیس کوزر,دانلود پاورپوینت نظریه تضاد لوئیس کوزر,پاورپوینت رایگان نظریه تضاد لوئیس کوزر,دانلود پاورپوینت رایگان نظریه تضاد لوئیس کوزر,پاورپوینت زندگی نامه لوئیس کوزر,دانلود پاورپوینت زندگی نامه لوئیس کوزر,پاورپوینت زندگینامه لوئیس کوزر,دانلود پاورپوینت زندگینامه لوئیس کوزر,پاورپوینت کارکرد های تضاد در نظریه لوئیس کوزر

پاورپوینت زندگینامه اریک اریکسون:پاورپوینت زندگینامه اریک اریکسون,دانلود پاورپوینت زندگینامه اریک اریکسون,پاورپوینت بیوگرافی اریک اریکسون,دانلود پاورپوینت بیوگرافی اریک اریکسون,دانلود زندگینامه اریک اریکسون,زندگینامه اریک اریکسون,تحقیق زندگینامه اریک اریکسون,دانلود تحقیق زندگینامه اریک اریکسون,پروژه زندگینامه اریک اریکسون,دانلود پروژه زندگینامه اریک اریکسون,روانشناسی,د

تحقیق درباره شغل مهندس پزشکی:تحقیق در مورد شغل مهندس پزشکی,تحقیق در رابطه با شغل مهندس پزشکی,تحقیق با عنوان شغل مهندس پزشکی,تحقیق با موضوع شغل مهندس پزشکی,معرفی شغل مهندس پزشکی,وظایف مهندس پزشکی,مهارت و توانمندی های مورد نیاز مهندس پزشکی,تحصیلات لازم برای ورود به شغل مهندسی پزشکی,آینده شغلی، بازارکار و فرصت های استخدامی مهندس پزشکی,درآمد و حقوق مهندس پزشکی,تیپ های ش

دانلود پاورپوینت استراتژی بازاریابی مشتری مدار (فصل هفتم كتاب اصول بازاریابی كاتلر ترجمه فروزنده):كتاب اصول بازاریابی فییلیپ كاتلر و گری آرمسترانگ ترجمه بهمن فروزنده ,استراتژی بازاریابی مشتری مدار,فصل هفتم كتاب اصول بازاریابی كاتلر ترجمه فروزنده,تقسیم بندی بازار,تقسیم بندی بازارهای مصرفی,تقسیم بندی جغرافیایی,تقسیم بندی جمعیت شناختی,تقسیم بندی روانشناختی,تقسیم بندی رفتاری,متغیرهای تقسیم بندی رفتاری,تقسیم بندی بر اساس چند مبنا

پاورپوینت ایمنی ساختمان:ایمنی ساختمان, پاورپوینت ایمنی ساختمان, دانلود پاورپوینت ایمنی ساختمان,مستندات قانونی , پاورپوینت مستندات قانونی ,دانلود پاورپوینت مستندات قانونی ,سازه‌های حفاظتی,پاورپوینت سازه‌های حفاظتی,دانلود پاورپوینت سازه‌های حفاظتی,مهندسی عمران,ساختمان,سازه,پاورپوینت مهندسی ساختمان,پاورپوینت مهندسی عمران,پاورپوینت ساختمان,پاورپوینت سازه,دانل

پاورپوینت بررسی كلن كردن ژن:دانلود پاورپوینت كلن كردن ژن,پاورپوینت كلن كردن ژن,كلن كردن ژن,ژن,پاورپوینت ژن,بررسی ژن,بررسی كلن كردن ژن,مشخصات كلن كردن ژن,مراحل كلن كردن ژن,استخراج ژن,اهداف كلونینگ,ابزار مورد نیاز برای كلونینگ,نزیم های برشی,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

دانلود پاورپوینت ارتباطات میان فردی در سازمان:دانلود پاورپوینت ارتباطات میان فردی در سازمان,ماهیت اصلی ارتباطات ,فرآیند ارتباطات,نقش اساسی ارتباطات در سازمان , ارتباطات کلامی ,پیوستار ارتباط کلامی,ارتباطات غیر کلامی ,تفاوت های فردی در ارتباطات ,شبکه های ارتباطی,ساختار سازمانی هدایت کننده جریان پیام,غلبه بر موانع ارتباطات ,میزان جریان اطلاعات اجتناب از حجم اضافی اطلاعات,پروژه,پژ

الگوریتم عیب یابی گیربكس های اتوماتیك:الگوریتم عیب یابی, گیربكس های اتوماتیك,سرعت موتور

پاورپوینت خلاصه ای از كتاب شهرسازی تخیلات و واقعیت:پاورپوینت خلاصه ای از كتاب شهرسازی تخیلات و واقعیت,پاورپوینت كتاب شهرسازی تخیلات و واقعیت,پاورپوینت شهرسازی تخیلات و واقعیت,پاورپوینت خلاصه ای از كتاب شهرسازی ,خلاصه ای از كتاب شهرسازی تخیلات و واقعیت,كتاب شهرسازی تخیلات و واقعیت,شهرسازی تخیلات و واقعیت,خلاصه ای از كتاب شهرسازی ,پاورپوینت ,خلاصه ,كتاب ,شهرسازی ,تخیلات ,واقعیت

پاورپوینت موزه هنرهای فورت وورث:موزه هنرهای فورت وورث,دانلود پاورپوینت,پاورپوینت موزه,موزه هنر های فورت وورث,پاورپوینت موزه هنر های فورت وورث,تادائو آندو,دانلود پاورپوینت معماری,موزه هنربررسی,موزه هنرهای فورت وورث,دانلود پروژه معماری,تادائو آندو کیس,پاورپوینت بررسی موز