خرید فایل پاورپوینت شکلات

مشخصات فایل برابر عنوان آن در مورد پاورپوینت شکلات می باشد.
کلمات کلیدی:شکلات,پاورپوینت شکلات,بررسی شکلات,پاورپوینت بررسی شکلات,تحقیق درمورد شکلات,دانلود مقاله شکلات,رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی,تاریخچه شكلات,تعریف شكلات,شكلات ساده,مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر,پنینگ

در 67 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



شكلات یكی از پر مصرف ترین مواد خوراكی جهان است. كافی است در نظر آوریم كه اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 كیلو شكلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كیلو كالری انرژی را تامین می كند. تركیب متوسط شكلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد چربی 5/32 درصد كربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 درصد.شكلات یك ماده مغذی است و به دلیل طعم لذت بخش آن در سایر فرآورده های مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.


تاریخچه شكلات

دانشمندان با آنالیز ظروف انسان هایی كه 2600 سال قبل زندگی می كردند به این نتیجه رسیدند كه انسان ها از آن تاریخ شكلات مصرف مینمودند. البته از نوع مایع شكلات. برای اولین بار در سال 600 میلادی قبیله سرخپوستان مایا در سرزمین های یاكاتان واقع در آمریكای جنوبی كشت كاكائو را آغاز كردند. همچنین پس از كشف امریكای مركزی توسط اروپاییان كشت و زرع درختان كاكائو در مكزیك توسط آزتك ها و در پرو توسط اینكاها شروع شد. رفته رفته دانه های كاكائو كه بسیار قیمتی بود و به عنوان پول در داد و ستد ها مورد استفاده قرار میگرفتند برای تهیه یك نوع نوشیدنی موسوم به شكلات نیز به كار برده شدند. دانه های پودر شده كه توسط سنگ های آسیاب خرد شده بودند را یا به حالت خمیری شكل در اورده و در كیك پزی استفاده می كردند یا با آب سرد مخلوط كرده و به عنوان نوشیدنی می نوشیدند. اغلب به این نوشیدنی مقداری وانیل ادویه یا عسل می افزودند و بعد آن را به شدت تكان میدادند تا كف كند.

كریستف كلمب جزء اولین كسانی بود كه مقداری دانه كاكائو را به همراه خود به عنوان سوغاتی به اروپا برد. اما در سال 1520 كمی بعد از فتح مكزیك توسط اسپانیا دن كورتس (Don cortez) نوشیدنی شكلات را به مردم اسپانیا معرفی كرد و در آنجا بود كه برای كمتر كردن طعم تلخ و غلظت شكلات به آن شكر اضافه شد. با این حال شكلات در بسیاری از نقاط اروپا تا سالیان سال ناشناخته ماند تا اینكه سرانجام در سال 1606 میلادی به ایتالیا و در سال 1657 میلادی به فرانسه راه یافت اما به دلیل قیمت بسیار گرانش تنها نوشیدنی مخصوص اشراف بود. در قرن 18 گیاهشناس بزرگ سوئد لینیوس به درخت آن نام درخت غذای خدایان لقب داد.یكی از مشكلات نوشیدنی شكلاتی چاق كنندگی بسش از حد آن به دلیل درصد بالای كره كاكائو در تركیبات شكلات بود. البته هلندی ها موفق شدند این مشكل را در نوشیدنی های كاكائویی با حذف بخشی از چربی برطرف كنند.در سال 1765 با تاسیس كارخانه شكلات سازی در ایالت ماساچوست امریكا تكنولوژی استفاده از كاكائو با شكلی تازه به قاره نو برده شد.


تعریف شكلات:

شكلات در واقع نوعی سیتم كلوئیدی است كه در آن فاز مایع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكیل می دهند.شكلات ها در دمای اتاق به حالت جامد می باشند ولی به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردند. دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در تركیب شكلات است كه كره كاكائو نامیده می شود. كره كاكائو در دماهای زیر 25 درجه جامد است و به هنگام تهیه شكلات با كاكائو و شكر تركیب می شود. نقطه ذوب این چربی تقریبا برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی كه با سایر اجزای تشكیل دهنده شكلات مخلوط می شود باعث می گردد كه تر كیب جدید به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یك مایع نرم و مطلوب و البته مطبوع می شود. علاوه بر این شكلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرینی است كه اكثر مردم ان را می پسندند.


شكلات ساده:

شكلات ساده حاوی مقادیر متغیر كاكائو و شكر و كره كاكائو و لسیتین و طعم وانیل است.حداقل مواد خشك كاكائو در شكلات ساده باید 30 درصد باشد و حداقل 12 درصد آن نیز باید مواد جامد خشك بدون چربی باشد.


شكلات تیره(تلخ):

این شكلات دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم غنی بوده و از تركیب انواع پودر كاكائو كه در دمای بالا بو داده شده كره كاكائو و شكر تهیه می شود.


مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر (mixing):

در ابتدا مواد اولیه را با میزان های معین بر روی باسكول به دقت توزین نموده و قبل از مخلوط كردن مواد با یكدیگر موادی مثل شكر و شیرخشكی كه دارای كریستال های درشت هستند را در آسیاب تا اندازه 30 میكرون ریز می نمایند و در مورد روغن ها كه اغلب از كره كاكائو و در مواردی از جانشین های آن مثل روغن های هیدروژنه نباتی و یا روغن مایع و جانشین های دیگر كره كاكائو مثل روغن پالم و روغن نارگیل استفاده می شود باید گفت كه در دستگاهی به نام دستگاه ذوب روغن كه از صفحات بسیار داغ تشكیل شده روغن ها بر روی آن قرار گرفته و با حرارت صفحات داغ ذوب می شوند.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

شرحی بر مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت مصوب 21/6/70:مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت مصوب 21670 ,تصویب قانون,املاک,سند,سند عادی مالکیت,پژوهش,مقاله,تحقیق,پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود تحقیق,دانلود پروژه

مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط:اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط,مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط (فصل دوم تحقیق),مبانی نظری اقسام شرط، شرط به اعتبار ارتباط با عقد ، مفهوم شرط

تحلیل و بررسی کتاب اجتماعی سوم ابتدایی بر طبق روش ویلیام رومی:کتاب اجتماعی سوم ابتدایی,روش ویلیام رومی

پاورپوینت بررسی ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها:پاورپوینت ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها,دانلود پاورپوینت ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها,دانلود بررسی پاورپوینت ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها,بررسی پاورپوینت ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها,ضرائب ایمنی در پایداری شیروانی‌ها, پایداری شیروانی‌ها,تحقیق شیروانی ها,شیروانی ها,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلو

پاورپوینت تحول در سازمان:دانلود پاورپوینت تحول در سازمان ,تحولات آینده در سازمانها,چند پیش‌بینی جدّی در مورد سازمانهای آینده,ویژگیها و قابلیتهای مورد نیاربرای ورود به دنیای جدید,تغییر نگرش جهت تحولات آینده,تغییرات مولفه های نسبت دکارتی به نسبت کوانتومی,تغییر نگرش از سازمانهای امروز به سازمانهای فردا,چالشهای جدید فراروی سازمانهای آینده

پاورپوینت اختلالات یادگیری:دانلود پاورپوینت اختلالات یادگیری,اختلالات یادگیری,اختلال در نوشتن,اختلالات در یادگیری ,پاورپوینت علل ایجاد اختلال,علل نارسا نویسی,پاورپوینت مطالعه اختلالات یادگیری,پاورپوینت تجزیه و تحلیل اختلالات در یادگیری

پیشینه و مبانی نظری هوش چندگانه و تفکر انتقادی:پیشینه ومبانی نظری هوش چندگانه و تفکر انتقادی,مبانی نظری هوش چندگانه و تفکر انتقادی,پیشینه نظری هوش چندگانه و تفکر انتقادی,پیشینه و مبانی نظری,هوش چندگانه و تفکر انتقادی,پیشینه تحقیق و مبانی نظری,پیشینه تحقیق,مبانی نظری,مبانی نظری و پیشینه تحقیق

پاورپوینت سقف کاذب:دانلود پاورپوینت سقف کاذب,سقف کاذب,آشنایی با انواع سقف کاذب,سقف کاذب ترکیبی ,سقف کاذب تایل ( با نگهدارنده نمایان),سقف کاذب گریلیوم,سقف کاذب دامپا ,سقف کاذب اسپیس فریم (دکوراتیو),پاورپوینت سقف کاذب,اجرای سقف کاذب

ارزیابی پتانسیل روانگرایی در محدوده سازه های زیرزمینی با استفاده از زمین آمار مورد مطالعاتی، مسیر خط دو مترو تبریز:ارزیابی ,پتانسیل ,روانگرایی , سازه های زیرزمینی , زمین آمار,مسیر خط دو مترو تبریز,مقاومت برشی,مدل یود و همکاران, معیار بری و سانشیو,معیار اندروس و مارتین,پروژه,پژوهش,پایان نامه,مقاله,جزوه,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود پایان نامه,دانلود مقاله,دانلود جزوه

بررسی رابطه بین پرخاشگری والدین وافسردگی كودكان:پرخاشگری والدین ,افسردگی كودكان,پرخاشگری,والدین,افسردگی,کودکان,پروژه,پژوهش,جزوه,مقاله,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود جزوه,دانلود مقاله,دانلود تحقیق