لینک دانلود فایل پاورپوینت شکلات

مشخصات فایل برابر عنوان آن در مورد پاورپوینت شکلات می باشد.
کلمات کلیدی:شکلات,پاورپوینت شکلات,بررسی شکلات,پاورپوینت بررسی شکلات,تحقیق درمورد شکلات,دانلود مقاله شکلات,رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی,تاریخچه شكلات,تعریف شكلات,شكلات ساده,مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر,پنینگ

در 67 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



شكلات یكی از پر مصرف ترین مواد خوراكی جهان است. كافی است در نظر آوریم كه اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 كیلو شكلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كیلو كالری انرژی را تامین می كند. تركیب متوسط شكلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد چربی 5/32 درصد كربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 درصد.شكلات یك ماده مغذی است و به دلیل طعم لذت بخش آن در سایر فرآورده های مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.


تاریخچه شكلات

دانشمندان با آنالیز ظروف انسان هایی كه 2600 سال قبل زندگی می كردند به این نتیجه رسیدند كه انسان ها از آن تاریخ شكلات مصرف مینمودند. البته از نوع مایع شكلات. برای اولین بار در سال 600 میلادی قبیله سرخپوستان مایا در سرزمین های یاكاتان واقع در آمریكای جنوبی كشت كاكائو را آغاز كردند. همچنین پس از كشف امریكای مركزی توسط اروپاییان كشت و زرع درختان كاكائو در مكزیك توسط آزتك ها و در پرو توسط اینكاها شروع شد. رفته رفته دانه های كاكائو كه بسیار قیمتی بود و به عنوان پول در داد و ستد ها مورد استفاده قرار میگرفتند برای تهیه یك نوع نوشیدنی موسوم به شكلات نیز به كار برده شدند. دانه های پودر شده كه توسط سنگ های آسیاب خرد شده بودند را یا به حالت خمیری شكل در اورده و در كیك پزی استفاده می كردند یا با آب سرد مخلوط كرده و به عنوان نوشیدنی می نوشیدند. اغلب به این نوشیدنی مقداری وانیل ادویه یا عسل می افزودند و بعد آن را به شدت تكان میدادند تا كف كند.

كریستف كلمب جزء اولین كسانی بود كه مقداری دانه كاكائو را به همراه خود به عنوان سوغاتی به اروپا برد. اما در سال 1520 كمی بعد از فتح مكزیك توسط اسپانیا دن كورتس (Don cortez) نوشیدنی شكلات را به مردم اسپانیا معرفی كرد و در آنجا بود كه برای كمتر كردن طعم تلخ و غلظت شكلات به آن شكر اضافه شد. با این حال شكلات در بسیاری از نقاط اروپا تا سالیان سال ناشناخته ماند تا اینكه سرانجام در سال 1606 میلادی به ایتالیا و در سال 1657 میلادی به فرانسه راه یافت اما به دلیل قیمت بسیار گرانش تنها نوشیدنی مخصوص اشراف بود. در قرن 18 گیاهشناس بزرگ سوئد لینیوس به درخت آن نام درخت غذای خدایان لقب داد.یكی از مشكلات نوشیدنی شكلاتی چاق كنندگی بسش از حد آن به دلیل درصد بالای كره كاكائو در تركیبات شكلات بود. البته هلندی ها موفق شدند این مشكل را در نوشیدنی های كاكائویی با حذف بخشی از چربی برطرف كنند.در سال 1765 با تاسیس كارخانه شكلات سازی در ایالت ماساچوست امریكا تكنولوژی استفاده از كاكائو با شكلی تازه به قاره نو برده شد.


تعریف شكلات:

شكلات در واقع نوعی سیتم كلوئیدی است كه در آن فاز مایع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكیل می دهند.شكلات ها در دمای اتاق به حالت جامد می باشند ولی به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردند. دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در تركیب شكلات است كه كره كاكائو نامیده می شود. كره كاكائو در دماهای زیر 25 درجه جامد است و به هنگام تهیه شكلات با كاكائو و شكر تركیب می شود. نقطه ذوب این چربی تقریبا برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی كه با سایر اجزای تشكیل دهنده شكلات مخلوط می شود باعث می گردد كه تر كیب جدید به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یك مایع نرم و مطلوب و البته مطبوع می شود. علاوه بر این شكلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرینی است كه اكثر مردم ان را می پسندند.


شكلات ساده:

شكلات ساده حاوی مقادیر متغیر كاكائو و شكر و كره كاكائو و لسیتین و طعم وانیل است.حداقل مواد خشك كاكائو در شكلات ساده باید 30 درصد باشد و حداقل 12 درصد آن نیز باید مواد جامد خشك بدون چربی باشد.


شكلات تیره(تلخ):

این شكلات دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم غنی بوده و از تركیب انواع پودر كاكائو كه در دمای بالا بو داده شده كره كاكائو و شكر تهیه می شود.


مخلوط كردن مواداولیه در خمیرگیر (mixing):

در ابتدا مواد اولیه را با میزان های معین بر روی باسكول به دقت توزین نموده و قبل از مخلوط كردن مواد با یكدیگر موادی مثل شكر و شیرخشكی كه دارای كریستال های درشت هستند را در آسیاب تا اندازه 30 میكرون ریز می نمایند و در مورد روغن ها كه اغلب از كره كاكائو و در مواردی از جانشین های آن مثل روغن های هیدروژنه نباتی و یا روغن مایع و جانشین های دیگر كره كاكائو مثل روغن پالم و روغن نارگیل استفاده می شود باید گفت كه در دستگاهی به نام دستگاه ذوب روغن كه از صفحات بسیار داغ تشكیل شده روغن ها بر روی آن قرار گرفته و با حرارت صفحات داغ ذوب می شوند.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مبانی و پیشینه نظری عملکرد صادراتی:مبانی و پیشینه نظری عملکرد صادراتی,پیشینه نظری عملکرد صادراتی,عملکرد صادراتی

پاورپوینت بررسی معماری حمام ها:حمام ها ,پاورپوینت حمام ها ,تحقیق حمام ها ,دانلود حمام ها ,بررسی حمام ها ,تحقیق حمام ها ,مقاله حمام ها,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

عوامل موفقیت و شکست پروژه های IT در سازمانها:تقسیم بندی انواع پروژه های (IT),انواع شکست پروژه های (IS),محیط و دامنه شکست پروژه های (IS),برخی علل های اصلی شکست پروژه های (IS),عوامل شکست پروژه های (IT),عوامل موفقیت پروژه های IT,علل شکست پروژه LAS

پاورپوینت الگو های شهرسازی جدید یا نو شهرسازی:دانلود پاورپوینت الگو های شهر سازی جدید یا نو شهرسازی,الگو های شهر سازی جدید یا نو شهرسازی,پاورپوینت الگو های شهر سازی جدید ,الگوهای نو شهرسازی,پاورپوینت الگو های شهر سازی جدید یا نو شهرسازی,الگو های شهر سازی جدید,مفهوم الگویى محله

پاورپوینت مهارت مقابله با همسر عصبانی:پاورپوینت مهارت مقابله با همسر عصبانی,دانلود پاورپوینت مهارت مقابله با همسر عصبانی,پاورپوینت شیوه برخورد با همسر بداخلاق و عصبانی,دانلود پاورپوینت شیوه برخورد با همسر بداخلاق و عصبانی,پاورپوینت مهارت های زندگی با همسر عصبانی,دانلود پاورپوینت مهارت های زندگی با همسر عصبانی,دانلود مهارت مقابله با همسر عصبانی,مهارت مقابله با همسر عصبانی,روانش

پاورپوینت بادگیر:دانلود پاورپوینت بادگیر,بررسی و آشنایی با بادگیر,عملکرد بادگیر,پاورپوینت بادگیرها,پاورپوینت تحلیل بادگیر,پاورپوینت انواع بادگیر,پاورپوینت معماری,بادگیر,بررسی بادگیر در معماری

کاربرد رایانه در حسابداری:کاربرد رایانه در حسابداری,مقاله کاربرد رایانه در حسابداری,تحقیق کاربرد رایانه در حسابداری,پرسشنامه کاربرد رایانه در حسابداری,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

دانلود مقاله آشنایی و شناخت نكات و امور مرتبط با مهندسی ترابری و مسائل آن:هدفهای اساسی و اولویت دار حمل و نقل,جایگاه حمل و نقل در اقتصاد,شمای تأثیر حمل و نقل در پروسه تولید، صنعت، اقتصاد ,انواع سیستم حمل و نقل از نظر نوع سیستم حمل و نقلی,استراتژی حمل و نقل,انواع سیستم حمل و نقل از نظر منطقه جغرافیایی (درون شهری و برون شهری),انواع سیستم حمل و نقل از نظر ترانزیت,بررسی مسیر ایده آل از دیدگاه مهندس ترابری,برنامه ریز

پاورپوینت برنامه ریزی تکنولوژی:دانلود پاورپوینت برنامه ریزی تکنولوژی ,تعریف برنامه ریزی تکنولوژی ,فرآیند برنامه ریزی تکنولوژی,اجزای برنامه ریزی تکنولوژی,فرآیند برنامه ریزی تکنولوژی,پیش بینی تکنولوژی,الگوی رشد و وضعیت احتمالی آینده یک تکنولوژی ,وقفه تکنولوژی ,ویژگیهای یک پیش بینی خوب,جنبه های پیش بینی تکنولوژی,روشهای پیش بینی تکنولوژی,فناوریهای حیاتی و نقشه های تکنولو

پاورپوینت میدان دل کمپو:دانلود پاورپوینت میدان دل کمپو,میدان دل کمپو,آشنایی با میدان دل کمپو,پاورپوینت میدان دل کمپو,میدان,پاورپوینت میدان,پاورپوینت آشنایی با میدان دل کمپو,معرفی میدان دل کمپو,پاورپوینت معرفی میدان دل کمپو,میدان دل کامپو سیه نا